Stöd oss i
kampen för snabbare 
behandling och diagnos.

När du ger en gåva till oss hjälper du till att sprida kunskap kring barnen med endometrios. Det gör att vi kan nå ut till många fler bland annat genom att hålla fler föreläsningar, bedriva påverkansarbete och ge ut riktad information till barnen, föräldrarna, barn- och ungdomsmottagningar, skolsköterskor, politiker och andra beslutsfattare. Tillsammans ger vi barnen och deras familjer ett bättre liv.

Ge ett engångsbelopp eller
bli månadsgivare

Ge ett engångsbelopp

Du är jätteviktig

Tack vare din och andras hjälp kan vi i Sverige bli snabbast i världen på att ge behandling, ställa diagnos och ge barnen med endometrios ett bättre liv. För att lyckas med det måste vi nå ut till många fler genom att producera och trycka informationsmaterial. Nu planerar vi att ta fram ett informationsblad till föräldrar som vi vill placera ut på vårdcentraler runt om i landet – ”Visste du att barn kan få endometrios?” – och en handbok till de drabbade flickorna – ”Att leva med endometrios”.

Tack för att du vill bidra!

Swisha en gåva till 123 668 5754

För att swisha pengar krävs det att du har Swish-appen på din mobil eller platta. Se till att mottagaren är BarnEndometriosFonden när du bekräftar överföringen med ditt mobila bank-id.
Gå till Get Swish för att hämta appen och läsa mer.

Observera att vi tyvärr inte kan svara på eller ta emot önskemål i Swish.

 

1000 kr

500 kr

300 kr

100 kr

Eget belopp

                   
                                        
"Jag trodde aldrig jag skulle må
                                       så här bra igen."

Bli månadsgivare

Du gör stor skillnad

Som månadsgivare ger du pengar regelbundet och är med och hjälper oss löpande med att nå vår vision att bli snabbast i världen på att ge behandling och ställa diagnos - och vårt mål att ge barnen med endometrios ett bättre liv. Dina pengar används där våra experter bedömer att behoven är som störst. Den kunskap vi når ut med kan göra stor skillnad för enskilda barn och föräldrar. Det kan betyda att en 12-årig flicka blir trodd och tagen på allvar av skolsköterskan som då skickar en remiss till en läkare. Eller att hon snabbt lyckas få en diagnos och tack vare den i sin tur få behandling som ger hennes förälder rätt till vårdbidrag.

Tack för din månadsgåva!

 

Välj månadsbelopp
Du anmäler dig snabbt och enkelt – börja med att välja ditt månadsbelopp.

100 kr

250 kr

500 kr

1000 kr

Eget belopp