Stöd oss i kampen för snabbare behandling och diagnos

Stöd oss

När du ger en gåva till oss hjälper du till att sprida kunskap kring barnen med endometrios. Det gör att vi kan nå ut till många fler bland annat genom att hålla fler föreläsningar, bedriva påverkansarbete och ge ut riktad information till barnen, föräldrarna, barn- och ungdomsmottagningar, skolsköterskor, politiker och andra beslutsfattare.

Tillsammans ger vi barnen och deras familjer ett bättre liv.

Ge ett engångsbelopp

Du är jätteviktig

Tack vare din och andras hjälp kan vi i Sverige bli snabbast i världen på att ge behandling, ställa diagnos och ge barnen med endometrios ett bättre liv. För att lyckas med det måste vi nå ut till många fler genom att producera och trycka informationsmaterial. Nu planerar vi att ta fram ett informationsblad till föräldrar som vi vill placera ut på vårdcentraler runt om i landet – ”Visste du att barn kan få endometrios?” – och en handbok till de drabbade flickorna – ”Att leva med endometrios”.

Tack för att du vill bidra!

Swisha en gåva till 123 668 5754

För att swisha pengar krävs det att du har Swish-appen på din mobil eller platta. Se till att mottagaren är BarnEndometriosFonden när du bekräftar överföringen med ditt mobila bank-id.

Gå till Get Swish för att hämta appen och läsa mer.

Observera att vi tyvärr inte kan svara på eller ta emot önskemål i Swish.